page-header

Misiune

Misiune

“Te Facem Bine” este mai mult decât o sintagmă, este misiunea noastră. Am pus bazele acestei asociații deoarece credem cu tărie că serviciile medicale de calitate ar trebuie să fie accesibile tuturor. Prin intermediul Asociației Te Facem Bine ne dorim să facilităm și să finanțăm accesul persoanelor vulnerabile la servicii medicale, servicii de screening și prevenție, dar și de ingrijire a bolilor cornice.
Asociația Te Facem Bine este o comunitate, iar noi toți, cei implicați în vreun fel în proiectele ei, suntem ghidați de trei piloni: încurajarea unui stil de viață sănătos, încurajarea prevenției prin screening regulat și accesul la tehnologie medicală modernă pentru toate categoriile sociale.
Asociația Te Facem Bine este aici să te ajute de fiecare dată când ai nevoie. Contactează-ne în secțiunea “Ai nevoie de ajutor” (link) și o să fim alături de tine.
Asociația Te Facem Bine este o comunitate, așă că depindem și de tine pentru a ne ajuta semenii. Află și tu cum poti fi de ajutor, în secțiunea “Implică-te”

Back to top of page